Eiti į turinį

Straipsniai

Kolagenas - jaunystei iš vidaus

TiandeLT Administratorius 09 Mar 2023
Kolagenas - jaunystei iš vidaus - Tiandelt.lt

Visi norime kuo ilgiau išlikti jauni, gražūs ir sveiki. Siekdamos jaunystės daugelis, ypač moterys, yra pasiruošusios beveik viskam – brangioms kosmetinėms procedūroms, plastikos chirurgo skalpeliui... Tačiau visi šie metodai yra skirti tik išoriniam problemos pašalinimui – mūsų organizmas viduje išlieka tas pats.

Ar įmanoma atjaunėti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus?

Taip! Jei reguliariai „prisotinate“ savo kūną kolagenu.

Kolagenas – baltymas, viso organizmo jungiamojo audinio pagrindas, užtikrinantis jo tvirtumą ir elastingumą. Organizme kolageno yra odoje, sausgyslėse ir raumenyse, kauluose, sąnariuose (kremzliniame audinyje), raiščiuose, plaukuose ir naguose, ragenos audiniuose, dantenose, vidaus organuose.

Laikui bėgant odos ląstelės tampa ne tokios aktyvios, kolageno tinklas, kuris suteikia tankį ir yra atsakingas už odos struktūrą, pradeda irti. Oda išsausėja ir plonėja, pradeda ryškėti pirmosios raukšlelės – iš pradžių smulkios, vėliau vis gilesnės ir gilesnės.

Deja, kolageno praradimo visiškai sustabdyti neįmanoma, senėjimas yra natūralus procesas, kuris yra neišvengiamas. Tačiau visiškai įmanoma jį pristabdyti ir padaryti odą vizualiai jaunesnę.

TianDe vyšnių-granatų želė savo veikliųjų medžiagų dėka teigiamai veikia visus jungiamuosius kūno audinius: kaulus, kremzles, raiščius ir sausgysles, prisideda prie geros sveikatos ir jaunystės pailginimo, didesnio odos elastingumo. Jo dėka mažėja kūno svoris ir padaugėja energijos, palaikoma sąnarių sveikata, stiprinami plaukai ir nagai, mažinamas jų trapumas.

Pagrindinis ingredientas šio produkto sudėtyje, žinoma, yra kolagenas.

Ir ne įprastas, o hidrolizuotas. Įprastas kolagenas praktiškai neįsisavinamas, o hidrolizuotas kolagenas „išardomas“ į mažus segmentus ir turi aukštą virškinamumo laipsnį – DAUGIAU NEI 80%! Kiekvienoje porcijoje (pakuotėje) yra 5,2 g hidrolizuoto kolageno.

TianDe geriamas kolagenas atlieka dar vieną labai svarbią funkciją – padeda stiprinti imuninę sistemą. Granatai didina hemoglobino kiekį kraujyje, gerina virškinimą, aktyvina organizmo imuninę sistemą. Vyšnia yra natūralus antioksidantas, teigiamai veikia kraujagysles, padeda stiprinti širdies raumenį.

Sudėtyje taip pat yra pektino. Visų pirma, jis puikiai stabilizuoja medžiagų apykaitą. Pektinas gali sumažinti cholesterolio kiekį organizme, pagerinti žarnyno judrumą. Tačiau vertingiausia jo savybe drąsiai galima vadinti gebėjimą išvalyti organizmą nuo kenksmingų medžiagų (radioaktyvių elementų, pesticidų ir toksiškų metalų jonų).

 

Ankstesnis įrašas
Kitas įrašas

Dėkojame, kad prenumeruojate

Šis el. paštas užregistruotas!

Įsigyti išvaizdą

Uždaryti

Pasirinkti variantą

Neseniai peržiūrėta

Uždaryti
Redaguoti pasirinkimą
Uždaryti
Back In Stock Notification
this is just a warning
Prisijungti Uždaryti
Uždaryti
Krepšelis
0 Produktai
0%