Eiti į turinį

Straipsniai

Visapusiška veido odos priežiūra - kosmetika su placenta

TiandeLT Administratorius 04 Apr 2024
Visapusiška veido odos priežiūra - kosmetika su placenta - Tiandelt.lt
Kosmetika su placenta

Kaip suteikti veido odai 100% gyvybingumą? „TianDe“ pateikia aukščiausius reikalavimus atitinkančią stulbinančią senėjimą stabdančią priemonę.

Placentinėje serijoje“ yra daugiau nei 100 gyvybiškai svarbių elementų, kurie apsaugos jūsų veido odą nuo su amžiumi susijusių pokyčių.

40 metų atrodyti kaip 30? Jokių problemų! Genialus gamtos išradimas – placenta – suteiks jums neabejotiną pranašumą prieš bėgantį laiką. Jaunystė nesibaigia, jaunystė dar tik prasideda…

 O ką gi reiškia visapusiška odos priežiūra?

 Odos priežiūros specialistai tai apibrėžia gana paprastai: visapusiška odos priežiūra – tai veiksmų, skirtų odos valymui, maitinimui, drėkinimui, apsaugai ir kitų teigiamų poveikių, visuma.

Kosmetikos įmonės padeda vartotojams lengviau išsirinkti ir sukuria produktų linijas, kuriose yra visi būtini produktai, visapusiškai odos priežiūrai. TianDe veido odos priežiūros linija „Sheep Placenta“ būtent tokia ir yra.

Sheep Placenta“ linijoje yra: pilingas odos valymui, tonikas, lyginamasis kremas, drėkinamasis kremas su maitinamuoju pagrindu, atstatomasis kremas, paakių kremas nuo raukšlių. Visų produktų sudėtyje yra placentos ekstrakto.  https://tiandelt.lt/collections/placental-series

  Iš kur gaunama placenta?

Placentą, odos priežiūros priemonių gamybai, gaunama iš neseniai atsivedusių gyvūnų. Mūsų atveju – iš sveikų, stiprių avių. Gimus ėriukams, placenta natūraliai atsiskiria nuo gyvūno kūno. Būtent tada ji paimama ir nuvežama į laboratoriją. Šio proceso metu gyvūnai niekada nebūna žudomi ir/ar sužeidžiami.

Europos Sąjungoje galioja labai griežti, gyvūnų naudojimo kosmetikos pramonėje, reglamentai. Bet kokie bandymai su gyvūnais yra draudžiami, tačiau leidžiama naudoti gyvūninės kilmės ingredientus (pieną, placentą), jei tai nekenkia gyvūnams.

 Kaip veikia „placentinė“ kosmetika?

Kosmetika su placenta stimuliuoja „jaunystės baltymą“: avies placentoje esantis baltymas savo sudėtimi labai panašus į pagrindinį žmogaus odos statybinį baltymą – kolageną, kurio natūrali gamyba mūsų organizme žymiai sumažėja apie 35 gyvenimo metus, o tai ir nulemia raukšlių atsiradimą.

Placentinė“ kosmetika blokuoja laisvuosius radikalus: kurie yra „pripažinti:)“ priešlaikinio senėjimo kaltininkais. Labiausiai nuo laisvųjų radikalų nukenčia odoje esantis kalogenas, nes radikalios molekulės trukdo laisvam skaidulinių kolageno molekulių judėjimui, ko pasekoje jos sukimba, praranda elastingumą ir įgauna standumą.

Kosmetika su placenta sumažina transepiderminį drėgmės praradimą: aminorūgštys iš placentos ekstrakto sukuria apsauginę odos plėvelę, kuri apsaugo nuo drėgmės praradimo ir neapsunkina ląstelinio kvėpavimo.

Ši kosmetika taip pat užtikrina turtingą ląstelių mitybą: placentos ekstrakte yra maistinių medžiagų kompleksas, įskaitant aminorūgštis, fermentus, mineralus ir daugelį kitų.

Dar ji padidina „kosmetinį imunitetą“: oda yra imunokompetentingas organas. Tai reiškia, kad ji pati atsakinga už savo imunitetą. Mūsų oda yra apginkluota visa imuninių ląstelių sistema: Langerhanso ląstelės vykdo kontrolę, limfocitai „bombarduoja“ priešą, o makrofagų ląstelės „pribaiginėja“ svetimus agentus.

Daugelis mikrobų, patekusių ant odos, miršta per 20–30 minučių. Oda tai kūno „skydas“, ji nuolat turi atremti išorinio pasaulio atakas. Tačiau gana dažnai sava gynybos sistema nepajėgia atremti agresoriaus ir to pasekoje atsiranda dermatitas, egzema, aknė ir kitos kosmetinės problemos.

  Kas turėtų atkreipti dėmesį į „placentinę“ kosmetiką

 Placenta yra labai stiprus biostimuliatorius, skirtas tiems, kurių odos elastingumas mažėja, atsiranda ryškūs su amžiumi susiję pokyčiai, pakinta veido ovalas, gilėja raukšlės. Dažniausiai tai įvyksta sulaukus 35 metų, tačiau jei su amžiumi susiję pokyčiai pastebimi anksčiau, tuomet į savo priežiūros sistemą būtina įtraukti kosmetiką su placentos ekstraktu. Placenta puikiai atnaujina natūralius procesus ląstelėse, todėl tinka žmonėms, turintiems probleminę odą. Visi produktai efektyviai veikia juos derinant, o jei juos naudosite nuolat, jau visai netolimoje ateityje pastebėsite ilgai lauktus odos kokybės pokyčius.

Išbandykite TianDe „placentinę seriją“ ir jūsų odos jaunystė sugrįš;) 

 

Ankstesnis įrašas
Kitas įrašas

Dėkojame, kad prenumeruojate

Šis el. paštas užregistruotas!

Įsigyti išvaizdą

Uždaryti

Pasirinkti variantą

Neseniai peržiūrėta

Uždaryti
Redaguoti pasirinkimą
Uždaryti
Back In Stock Notification
this is just a warning
Prisijungti Uždaryti
Uždaryti
Krepšelis
0 Produktai
0%